Hovězí guláš

Napsal (») 24. 5. 2006 v kategorii Z hovězího masa, přečteno: 27160×
smile Hovězí gulášek s černým pivkem smile

/obrazky/Lenka.bloger.cz/Gulasek.jpg

Co budeme potřebovat?

  • 500g hovězí zadní
  • 2 ks cibule
  • sůl, pepř
  • sladká paprika
  • 0,5l černé pivo
  • olej
  • hladká mouka
  • česnek

Jak na to?

Na oleji (nebo na sádle) osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, okořeníme solí a pepřem a opečeme.
Poté posypeme paprikou, promícháme a podlijeme trochou vody a černým smile . Podusíme až je maso dostatečně měkké. Můžeme též dusit v "papiňáku".

Chvíli před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Pokud je guláš hodně hustý, přilejeme trochu vody. Pokud je řídký, zahustíme moukou ještě jednou. Dle chuti přidáme rozetřený česnek.

Podáváme nejlépe s chlebem, ale může být i knedlík... Záleží na každém z vás čemu dá přednost.

Dobrou chuť.

A ještě jeden tip na závěr. smile
Pokud chcete zaujmout netradičním servírováním, tak doporučuji koupit kulatý chleba a odkrojit vrch, vydlabat střídu a hotový guláš servírovat v něm - jak vidíte na obrázku.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Pavlik z IP 89.103.212.*** | 30.12.2008 12:49
Zdravicko. Rad bych tady opravil omyl. Jiska se dela tak, ze osmahnete mouku na tuku(sprazite ji) A bud do svetla nebo do tmava. Jak zde jiz bylo receno tak AMERIKA(voda a mouka) je opravdu barbarstvy a pokrm po ni ma moucnou prichut pokud se jeste minimalne pul hodiny nepovari. smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 27.12.2008 20:49
vys ty vubec jaka je to lahudka !!!!hovno je nejlepsi delikatesa na svete.ale kdyz mas sracku tak to musis zahustit kobilincem.schvalne si to udelej a uvidis jaka to je lahudka.a kdyz to hovno budes brat z hajzlu tak si ho narvy do huby aby to melo to aroma
gurman z IP 88.103.103.*** | 27.12.2008 20:49
vys ty vubec jaka je to lahudka !!!!hovno je nejlepsi delikatesa na svete.ale kdyz mas sracku tak to musis zahustit kobilincem.schvalne si to udelej a uvidis jaka to je lahudka.a kdyz to hovno budes brat z hajzlu tak si ho narvy do huby aby to melo to aroma
NIKOLA z IP 89.103.189.*** | 15.12.2008 20:01
smile To nemyslíš vážně? To si děláš srandu, že? smile Prosím tě fuj blee...jíst guláš s hovínkem z WC, není to trchu na blití? Nejspíš nás nutíš abychom se potom pozvracely? No a jak by j¨si to hovno získal? Nevíš? To to jako vykakáš a pak s to vezmeš do rukou abys to udělal, fuuj...seš fakt trapný s tím co tady píšeš, tohle do kuchařky nepatří, tak zmiz s tím svým poblbým nápadem....fuj!"! smile smile smile smile smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:46
yráižasrju smile y
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:46
WERZerhzew smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:45
eyrzu#sxz njtzed smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:45
dtrzustrástz smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:44
rstusrziuhzdt smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:38
udelej te si to i s hovnem je to dobra lahudka
jednoduse poduste hovno a pak ho hodíte do gulase a poradne zamichejte je to delikatesa!!! smile


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a jedna