Hovězí guláš

Napsal (») 24. 5. 2006 v kategorii Z hovězího masa, přečteno: 27160×
smile Hovězí gulášek s černým pivkem smile

/obrazky/Lenka.bloger.cz/Gulasek.jpg

Co budeme potřebovat?

  • 500g hovězí zadní
  • 2 ks cibule
  • sůl, pepř
  • sladká paprika
  • 0,5l černé pivo
  • olej
  • hladká mouka
  • česnek

Jak na to?

Na oleji (nebo na sádle) osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, okořeníme solí a pepřem a opečeme.
Poté posypeme paprikou, promícháme a podlijeme trochou vody a černým smile . Podusíme až je maso dostatečně měkké. Můžeme též dusit v "papiňáku".

Chvíli před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Pokud je guláš hodně hustý, přilejeme trochu vody. Pokud je řídký, zahustíme moukou ještě jednou. Dle chuti přidáme rozetřený česnek.

Podáváme nejlépe s chlebem, ale může být i knedlík... Záleží na každém z vás čemu dá přednost.

Dobrou chuť.

A ještě jeden tip na závěr. smile
Pokud chcete zaujmout netradičním servírováním, tak doporučuji koupit kulatý chleba a odkrojit vrch, vydlabat střídu a hotový guláš servírovat v něm - jak vidíte na obrázku.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Eddy z IP *** | 24.6.2006 22:15
FAKT DOBROTA
| 25.6.2006 19:58
Díky za pochvalu, jsem ráda, že chutnalo. smile
corben z IP *** | 5.7.2006 14:30
Tak ja to jdu zkusit smile
corben z IP *** | 5.7.2006 14:35
hmm... smile Zatim to vypada dobre, uvidime za pulhodiky smile
| 5.7.2006 23:16
Jak to dopadlo smile Doufám, že dobře a že chutnalo ...
wendy z IP *** | 13.7.2006 15:27
ahoj zoušeli jsme to podle Vašeho receptu a je to pěkně hnusný, spíše na poblití!!a nemá to žádnou chuť smile
devil z IP *** | 13.7.2006 22:53
jen aby to nebylo chybnou "implementací" smile
| 14.7.2006 12:16
Je mi líto, že se vám to nepovedlo... smile bohužel nezáleží jen na receptu, ale hlavně záleží na tom kdo jídlo připravuje, tedy na kuchaři a jeho chuti... vařit se má s láskou... smile
z IP *** | 11.8.2006 16:26
fakt jo? smile
anonym cislo 2 z IP 82.113.50.*** | 2.10.2008 18:49
Já tady zvládnu guláš na 5 různých způsobů a tento obyčejný je stejně nejlepší!! :) Ale souhlasím s Lenkou, ten vyblitej guláš bez chuti zřejmě anonym zapoměl dochutit!!
Lenka z IP 83.240.77.*** | 3.8.2010 16:33
Nevim co nachystat k obědu!!!!!smile23
corben z IP *** | 14.7.2006 12:53
Bylo to vynikajici, spis neumi varit smile
| 14.7.2006 13:30
Mám radost smile , že vám chutnalo, fakt záleží na tom kdo vaří... smile
z IP *** | 7.11.2006 13:21
je to luxus
katja z IP *** | 20.1.2007 11:11
zkousime smile snad se povede a bude chutnat smile
Bob z IP 213.175.39.*** | 15.2.2007 19:33
Dnes večer to zkusím, tak uviíme, jak se to povede. Jen mě překvapuje, že se tam nedává nic na změkčení masa, jako je třeba jedlá soda (pokud se nepletu).
Bob z IP 213.175.39.*** | 16.2.2007 11:37
Tak jsem to zkusil, no nevím, jak se mi to povedlo, protože jsem kuchařský začátečník, příště budu postupovat jinak, např. při zahušťování moukou nebo množstvím koření a podobně, některé detaily mi v receptu chyběly. Navíc místo zahušťování moukou doporučuji nastrouhat na droboučkém struhadle brambor, který se pak následně rozvaří - škrob z brambory skvěle zahustí a hrudky nehrozí, jak se stalo mě.
| 16.2.2007 12:59
Ano smile , může se zahustit bramborem, záleží na zvyku. Jinak doufám, že chutnalo... smile
Bob z IP 213.175.39.*** | 16.2.2007 14:08
Bylo to docela dobré, ale příště zvolím trochu jiný postup, jak jsem napsal, abych předešel hrudkám (chyba z nezkušenosti). Dovařil jsem až pozdě v noci, takže mě pořádná porce čeká až dnes, až příjdu z práce - zase v noci.
STEVE z IP 84.47.34.*** | 16.2.2007 20:03
hlavne bez múky a odporúčam dvojnásobok cibule.
Zemiaky môžu byť nastrúhané ale chce to hlavne trpezlivosť pri varení!
Dobrú chuť!!
Katja z IP 82.100.16.*** | 16.2.2007 17:19
Máme vyzkoušeno.Opravdu moc velká dobrota.Celá rodinka si pochutnala smile
Pe´tan z IP 85.71.33.*** | 18.3.2007 09:10
supr blog! až budu něco potřebovat uvařit tak sem juknu.
| 19.3.2007 09:54
Díky za pochvalu... smile
Maragall z IP 77.210.41.*** | 25.4.2009 20:30
Zamente hovezi zadni, za predni (klizka)
Teprve pak byde to masicko mekoucke...smile
GULAS z IP 86.49.65.*** | 25.4.2007 18:41
promin jo, ale ten gulas na tom obrazku vypada jak hovno (spis jak prujem)
magor z IP 195.47.1.*** | 11.5.2007 10:59
Dobry den, behem tohoto seznameni s vyse uvedenym gulasem mam uz take prujem :-) ne a ted vazne . Zahustovani pokrmu AMRIKOU (mouka s vodou) je proste barbarstvi . To si nemuzete pripravit jisku ? Preci jen tech pet minut bude stat zato :-) dekuji barbar
z IP 82.100.16.*** | 11.5.2007 15:07
smile Mouka a voda..to je klasicka jiska.Takovy ty kupovany,to je zkratka na..Neni nad domaci jisku. smile mno smile
kamil z IP 193.85.230.*** | 18.6.2007 11:08
jak můžete nazvat jíškou vodu s mokuou to skuchařinou nemá nic společného smile
GULAS z IP 213.220.240.*** | 19.5.2007 23:28
JISKO????? JAK DLOUHO JSI BYL NA ZACHODE PO TOMHLE JIDLU?????? smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
z IP 82.100.16.*** | 20.5.2007 15:35
ha ha,,tak tady asi nekdo nema vubec poneti o vareni.A vsadim se ze to napsal muzskej,protoze takova kravovina muze napadnout jen chlapa smile smile smile smile jestli to byla zenska,tak asi to bude takovej ten typ,ktereej ma kuchyn na ozdobu smile smile
GULAS z IP 213.220.240.*** | 23.5.2007 21:51
rikal jsem snad jsem jsem holka??? huh???? smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
z IP 82.100.16.*** | 25.5.2007 12:48
mno,tak o to hur smile
Tom z IP 88.101.101.*** | 1.6.2007 16:02
Zahustovat gulas moukou je blbost. Bramborama taky blbost. Gulas se zahustuje jedine chlebem. Nenadela se pri tom takovej bordel a je to lepsi. Staci dva krajice zbavit kury, nadrobit, dat do nadoby s vodou, nechat chvili rozmocit a hotovo....
| 1.6.2007 18:05
Je více možností jak zahustit guláš... Někdo to dělá tak a jiný onak... zkrátka sto lídí sto chutí. Ale myslím, že napsat, že to a to je blbost, je opravdu BLBOST smile smile
Tom z IP 88.101.101.*** | 1.6.2007 16:05
a co ten olej proboha?
misto oleje doporucuji slaninu. A misto 2 cibuli na pul kila masa doporucuju pul kila cibule nebo vic - tim se nic nezkazi. A hlavne tu cibuli rozvarit uplne dohneda - to je tak 30 - 40 minut.

Koukam ze zensky neumi udelat gulas :-)

| 1.6.2007 18:08
Koukám, že chlapi umí jen všechno zkritizovat... smile
Vařečka10 z IP 62.24.83.*** | 9.10.2007 14:48
No nevím nevím, rozvařit cibuli do hněda se mi ještě nikdy nepovedlo, ale restovat do hněda cibulku jde, ale rozhodně to netvrvá 30-40 minut i když se to bude dělat na mírnym ohni. A klasickej guláš bych dělal spíš na sádle nebo oleji než na slanině. jinak s cibulí souhlas kolik masa tolik cibule smile
Katja z IP 82.100.16.*** | 1.6.2007 18:27
To je fakt,co muze chlap vedet o vareni?? smile At to radeji nechaj na nas zenskych NO NE? smile
z IP 89.31.12.*** | 3.6.2007 10:55
Představ si že jsem chlap a vařím denně, tudíž o vaření cosi budu vědět, nebuď toliko emancipovaná....GL77
Rar z IP 77.104.243.*** | 7.6.2007 21:52
Aby ses neposrala smile
GULAS z IP 86.49.65.*** | 4.6.2007 22:18
Saaamo, zensky jsou stjne jenom na vareni a mozna tak na rodeni smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
Rarach z IP 77.104.243.*** | 5.6.2007 21:21
Guláš jedině na sádle se slaninou,kolik masa,tolik cibule.přidat lžíci rajč.protlaku,stroužek česneku nic nezkazí,zahustit strouhankou z tvrdého chleba,kmín,majoránku,gulášovou papriku,1 kulatou feferonku,zkuste to,prostě žrádlo.
w z IP 160.218.194.*** | 7.6.2007 10:27
Nechápu,jak může o guláši psát Blbka,která nerozezná (viz."recept")smažení od pečení a ještě ho neumí správně zahustit.Musíš se hodně učit,než začneš radit Telátko.W.
Nikola z IP 89.102.98.*** | 28.6.2007 14:08
Tak hele, nemyslete si že jediný chlap na světě by nedokázal vařit.to není pravda.Sice vím, mnoho chlapů vařit neumí, ale můj tatka, vařit umí a žádné chyby přitom nedělá.Už uvařil.rizoto, no prostě některé recepty.Sice se budete možná divit.Vařit umí většinou jen ženská, ale je to pravda!!!(pravda je,že můj tatka vařit umí!) smile smile smile smile smile smile
Katja z IP 82.100.16.*** | 28.6.2007 21:21
Ty ses nam nejaka chytra smile Zivot ti ukaze uplne jinej nahled na muzsky...Varit ma zena,muzskej ma vydelavat penize a nebo si tvuj tata hraje na hospodynku? smile
Nikola z IP 89.102.98.*** | 28.6.2007 22:19
Můj táta si nehraje na hospodynku.A nechme to být, když chlap vaří nebo nevaří, to je úplně jedno.Hlavní je, no že prostě nějaké jídlo máme.
Je to tvůj názor.Já to uznávám!!!!! smile smile smile smile smile
Nikola z IP 89.102.98.*** | 1.7.2007 14:06
Můj táta si nehraje na hospodyňku!! Nech si toho, jo?!
Mě tím neobměkčíš, já budu mít pořád stejný názor,ať si budeš o mně myslet cokoliv.
Už se o tom nebudeme bavit, ano? smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
Katja z IP 82.100.16.*** | 1.7.2007 21:06
Tak ty ses hotova hele,dej se do kupy smile A radsi si najdi nejakou stranku pro nactilety.Tady totiz pisi zkuseny kucharky. smile smile
tenisák z IP 85.71.124.*** | 1.7.2007 21:23
Kdysi jsem jedl polévku v chlebu. Tedy řeknu vám, blbě se přikusuje.
Nikola z IP 89.102.98.*** | 2.7.2007 10:39
Katja:Ten tvůj dopis mě opravdu zaskočil!
Snad...snad nemyslíš,, abych zrušila svůj povedený blog na bloger.cz
Dyť já jsem ráda chodím!!A ještě něco je mi 12, a proti zkušeným kuchařkám NIC NEMÁM!!!!!!Tak mi prosím, odpust, příště už se do ničeho takového plést nebudu a omlouuuuuvááám seeeee velice!!!!!!!! smile smile smile smile smile smile smile smile smile
p.x.a z IP 88.103.62.*** | 5.7.2007 18:58
smile smile smile smile fujjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je tak hnusný
Krkovička z IP 193.222.130.*** | 18.7.2007 12:31
a co s tím česnekem ten si mám nastřílet do trenek ? smile
Jarmila z IP 82.150.166.*** | 31.7.2007 04:41
Když tam nic jiného nemáš tak si tam nastřílej ten česnek.
Milan z IP 82.150.166.*** | 31.7.2007 04:37
Ti co tady sprostě kritizují jsou většinou ubožáci kteří ještě neuvařili ani čaj nebo kávu.Milá Lenko nic si z těch blbců nedělej,jsou to takoví kterým maminka vše strčí pod frňák.Dávej další dobré nápady a mi chlapy je budeme zkoušet.Jsem vyučený kuchař a již na učňáku jsme guláš v chlebu dělaji.Moc úspěchu ve vaření.Staré a pravdivé pořekadlo je že hlad je dobrý kuchař.Milan 68 let
bodie z IP 80.65.176.*** | 14.9.2007 10:26
Hlavni rozdil spatruji v pristupu k jidlu samotnemu vice nez v jednotlivych neshodach mezi Vami. Clovek zvykly na to ze kazde rano zere kure v aute cestou do prace, obedva u MCa a k veceri tlaci do hlavy bagetu od Crocodille jednoduse nemuze docenit vareni jako takove. (Stejne tak doktori nikdy nedoceni hladinu jeho cholesterolu). Jde o to ze varit se ma s laskou a dobry v nem bude jen clovek co to tak dela. Co me se tyce: zahodte kucharky (zvlaste ty kde se udava presna gramaz vsech prisad) a spatlejte to co je doma. Experimentujte a investigujte sve kulinarske prestrelky. Jsem ten clovek co se sirokym usmevem pochvali i ten nejvetsi "blivajz" a to uz jenom proto abych dotycnemu autorovi pokrmu nevzal nadseni uverit priste to stejne a mnohem lepsi...
Lenko: Pozves me nekdy na veceri? smile smile
| 14.9.2007 11:03
Líbí se mi tvůj názor, že vařit se má s láskou, už jsem to tady psala a jsem ráda, že se k němu přidáváš... smile
Na večeři klidně přijď, jen dej dopředu vědět kdy, aby pro tebe taky něco zbylo... smile smile
milan z IP 82.230.95.*** | 13.4.2008 13:39
smile neni pravda,ze kdyz se maso predem osoli,,,,ze mekne hur,???????jako myslim hovezi!!!
z IP 82.100.16.*** | 14.9.2007 11:03
Ahoj dotycnej.Konecne tady zaznela normalni slova,po tak dlouhy dobe,ale prece. smile tak dal.Varit s laskou,a hlavne te to musi bavit.ja to mam vylozene jako konicek.S pozdravem..
kulalo z IP 88.103.195.*** | 20.9.2007 14:46
Hmmmmmmmmmmmm vypada to užasne hned bych se do toho pustila!! smile
zdenda z IP 84.16.99.*** | 4.10.2007 17:42
Recept vyzkouším, už se mi sbíhají sliny. ozvu se jak to dopadlo. Zdenda
marcy z IP 213.226.208.*** | 25.10.2007 11:59
smile jdu ho zkusit . .. nikdy se mi gulas nepovedl smile jsem nováček a jdu ho delat po 3 v zivote !!! ale uz se proste musi povest. Nepochopila jsem jak je to s tou cibuli . . . me se hned pripeka. ale uz vim,ze to ma byt na mirnem "ohni" a radeji dele..a do zlatova - to am byt zaklad. Teorii mam za sebou smile a jdu na praxi smile
Ivo z IP 80.188.56.*** | 13.1.2008 13:30
Tak předně, dobrý den všem tady,
vaření guláše je vynikající způsob jak experimentovat s chutěmi a tedy i s ingrediencemi.Základ guláše je + - stejný, ale postup, teplota a hlavně neustálá ochutnávka v průběhu přípravy zásadně změní konečný výsledek.Pokud někdo vaří stylem sádlo, cibulka, maso, sůl, kmín, paprika, vše tam nahází aniž by ochutnal, přivoněl a okoukl.Ať vařit raději nezačíná.Jedl jsem gulášů několik od různých lidí a vždy jsem se ptal na ingredience a zahušťování.Výsledek: pokud mi chutnal a většině u stolu, tak dotyčný kuchař(ka)vždy vařila s láskou a to je u vaření nejvíce vidět.Tak mějte báječný den a já jdu jeden takový guláš právě zahustit.I
Ribana z IP 84.52.131.*** | 25.2.2008 22:19
Jak dlouho se musí vařit maso, aby bylo měkké?
| 2.3.2008 09:58
Já vařím maso v papiňáku asi necelou půl hodinu a pak se dovaří ještě během dochucování. Nejde to napsat přesně, musí se zkusit a vařit s láskou jak už tady bylo psáno... smile
Tak hodně štěstí.
Ruby z IP 86.146.213.*** | 28.2.2008 23:53
Zdravim Lenko, pri pohledu na Tvuj Gulasek chytam slinu, takze si ho pujdu zkusit uvarit. Varim rada, ale s Gulasem jeste zkusenosti nemam. Napisu, jak se poved. Preji Ti hodne stesti a mnoho dalsich fajn receptu.
| 2.3.2008 09:55
Díky za přání, a já přeju na oplátku, aby se gulášek povedl a hlavně, aby chutnal... to je to nejdůležitější.
A na konec si dejte smile smile smile
Jirka z Olomouce z IP 193.85.7.*** | 7.3.2008 23:04
Ahoj všichni příznivci gulášku! Opravdu se tady na několika místech psalo, že raději víc cibule než méně. Mám ale jinou zkušenost, když se dá hodně cibule (někdo říká kolik masa), guláš je pak sladký nejde s tím nic udělat, jedině snad udělat nějak víc šťávy, ať se to rozředí. Ale jak to pak bude chutnat? Rozhodně zítra dám polovinu obvyklého množství, a pokud vzpomenu, sdělím svoji zkušenost. Jinak přeju všem hodně zdaru, provokace odtud mažte a pokud máte s cibulí zkušenost, napište řádek dva. Co to prosím znamená "vydusit maso do tuku", nebo "šťávu do tuku" nebo tak nějak? To tam po dodušení masa nesmí být žádná voda-chápu to dobře? Pěknou dobrou noc a příjemné kulinářské zážitky z Olomouce přeje Jirka
Brokolicový Král z IP 193.85.7.*** | 22.3.2008 18:29
Já mám rád květákový guláš s hráškem,pořádně zahustit mrkví a pažitku navrch ! Příloha.....kapustové placky.....
gog z IP 84.42.155.*** | 7.2.2010 14:12
:puke:
Karl Gussepini z IP 89.102.98.*** | 27.3.2008 16:28
presidentsky gulas je nejlepsi gulas co jsem kdy jedl recept primo od vaclava skuste!!!! Gussep
José z IP 86.159.33.*** | 11.4.2008 09:47
S tou cibuli na tom neco bude, minule jsem dal hodne cibule a byl k nicemu, opravdu sladky, tak dneska jsem dal polovicni davku a uvidime, jak to dopadne, jen jeste pridavam majoranku, doda trosicku aroma a chut. Pak dam vedet jaky byl smile
Jirka z IP 193.85.7.*** | 11.4.2008 22:57
Ahoj, ale majoránku až tak 5 minut před koncem a jen trošičku. A moje máma do "toho" :-) dává i bobkový list. Kolega z práce sice říká, že se bobk.list dává k divočině, ale zkuste to, je to super! A taky tam dejte rozmačkaný čerstvý česnek!
Dobrou chuť! (Zítra máme vepřové řízky.)
José z IP 86.159.33.*** | 12.4.2008 13:34
tak byl opravdu super, min cibule opravdu pomahlo, vcera sice nic moc, ale dneska pozitek smile Majoranku davam taky az tesne pred koncem a na cesnek jsem zapomel a ten bobkovy list dam priste a uvidime...
BLA z IP 83.69.34.*** | 13.4.2008 15:25
fakt trapna stranka
NIKOLA z IP 89.103.11.*** | 17.11.2008 12:27
Čemu říkáš trapná stránka? smile Ty jsi jako nikdy nejedl, nebo nikdy ses nedíval do kuchařky aby jsi udělal nějakou dobrotu? Tak se laskavě kliď!
Tahle stránka je přímo vnitřek knihy jménem Kuchařka RENDLIK, jsou tu bezva repcety které jsme mnohokrát zkusily a moc nám chutnali, takže toho nech...Ty jsi trapný(á), Ju? smile smile smile smile smile smile smile smile
NIKOLA z IP 89.103.11.*** | 17.11.2008 12:27
Čemu říkáš trapná stránka? smile Ty jsi jako nikdy nejedl, nebo nikdy ses nedíval do kuchařky aby jsi udělal nějakou dobrotu? Tak se laskavě kliď!
Tahle stránka je přímo vnitřek knihy jménem Kuchařka RENDLIK, jsou tu bezva repcety které jsme mnohokrát zkusily a moc nám chutnali, takže toho nech...Ty jsi trapný(á), Ju? smile smile smile smile smile smile smile smile
NIKOLA z IP 89.103.11.*** | 17.11.2008 12:27
Čemu říkáš trapná stránka? smile Ty jsi jako nikdy nejedl, nebo nikdy ses nedíval do kuchařky aby jsi udělal nějakou dobrotu? Tak se laskavě kliď!
Tahle stránka je přímo vnitřek knihy jménem Kuchařka RENDLIK, jsou tu bezva repcety které jsme mnohokrát zkusily a moc nám chutnali, takže toho nech...Ty jsi trapný(á), Ju? smile smile smile smile smile smile smile smile
NIKOLA z IP 89.103.11.*** | 17.11.2008 12:27
Čemu říkáš trapná stránka? smile Ty jsi jako nikdy nejedl, nebo nikdy ses nedíval do kuchařky aby jsi udělal nějakou dobrotu? Tak se laskavě kliď!
Tahle stránka je přímo vnitřek knihy jménem Kuchařka RENDLIK, jsou tu bezva repcety které jsme mnohokrát zkusily a moc nám chutnali, takže toho nech...Ty jsi trapný(á), Ju? smile smile smile smile smile smile smile smile
NIKOLA z IP 89.103.11.*** | 17.11.2008 12:27
Čemu říkáš trapná stránka? smile Ty jsi jako nikdy nejedl, nebo nikdy ses nedíval do kuchařky aby jsi udělal nějakou dobrotu? Tak se laskavě kliď!
Tahle stránka je přímo vnitřek knihy jménem Kuchařka RENDLIK, jsou tu bezva repcety které jsme mnohokrát zkusily a moc nám chutnali, takže toho nech...Ty jsi trapný(á), Ju? smile smile smile smile smile smile smile smile
ja rád gulášek z IP 193.179.242.*** | 17.9.2008 05:13
no myslím něžná Půlko lidstva že máte smulu bohužel my chlapy se v kucgyny umime ohanět leúpe... smile smile smile
NIKOLA z IP 89.103.11.*** | 17.11.2008 12:28
Jé...moc se vám omlouvám, žejsem to napsala 4!
Mně to naštvalo! smile smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:38
udelej te si to i s hovnem je to dobra lahudka
jednoduse poduste hovno a pak ho hodíte do gulase a poradne zamichejte je to delikatesa!!! smile
NIKOLA z IP 89.103.189.*** | 15.12.2008 20:01
smile To nemyslíš vážně? To si děláš srandu, že? smile Prosím tě fuj blee...jíst guláš s hovínkem z WC, není to trchu na blití? Nejspíš nás nutíš abychom se potom pozvracely? No a jak by j¨si to hovno získal? Nevíš? To to jako vykakáš a pak s to vezmeš do rukou abys to udělal, fuuj...seš fakt trapný s tím co tady píšeš, tohle do kuchařky nepatří, tak zmiz s tím svým poblbým nápadem....fuj!"! smile smile smile smile smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 27.12.2008 20:49
vys ty vubec jaka je to lahudka !!!!hovno je nejlepsi delikatesa na svete.ale kdyz mas sracku tak to musis zahustit kobilincem.schvalne si to udelej a uvidis jaka to je lahudka.a kdyz to hovno budes brat z hajzlu tak si ho narvy do huby aby to melo to aroma
gurman z IP 88.103.103.*** | 27.12.2008 20:49
vys ty vubec jaka je to lahudka !!!!hovno je nejlepsi delikatesa na svete.ale kdyz mas sracku tak to musis zahustit kobilincem.schvalne si to udelej a uvidis jaka to je lahudka.a kdyz to hovno budes brat z hajzlu tak si ho narvy do huby aby to melo to aroma
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:44
rstusrziuhzdt smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:45
dtrzustrástz smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:45
eyrzu#sxz njtzed smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:46
WERZerhzew smile
gurman z IP 88.103.103.*** | 10.12.2008 19:46
yráižasrju smile y
Pavlik z IP 89.103.212.*** | 30.12.2008 12:49
Zdravicko. Rad bych tady opravil omyl. Jiska se dela tak, ze osmahnete mouku na tuku(sprazite ji) A bud do svetla nebo do tmava. Jak zde jiz bylo receno tak AMERIKA(voda a mouka) je opravdu barbarstvy a pokrm po ni ma moucnou prichut pokud se jeste minimalne pul hodiny nepovari. smile
akloj z IP 88.146.160.*** | 30.12.2008 14:12
Guláš ten se chválí sám pokud ho zvládne kuchař/ka smile
johny z IP 77.48.109.*** | 2.1.2009 11:34
hele lidičky nechápu jak se můžete hádat kvůly receptu na gulášek to neopobíram. heh.. gulášek v bochníku no super nápad určitě vyzkoušim a určitě se nenech znechutit takovýma blbama co tady dokážou takhle nesmyslně prudit.. hi.. jaks e říká proti gustu žádnej dyšputát bo ne?? a pro vás prudiče kdybyste byly tak úžasný kuchaři jak tad yze sebe děláte tak nehledáte recept na hovězí guláš na netu si myslim já a každopádně recepty mají přinášet inspiraci a tu zde najdete.. takže čaues Luky
Olga))) z IP 217.77.165.*** | 26.2.2009 00:21
Vzdy varim podle stejnego receptu,ale vzy pridam spolu z paprikou i nadrobno nakrajena rajcata,coz pridava tomu gulasu lepsi prichut!!!Doporucuji vyskousetsmilesmilesmileMnemsmilesmilesmile
PosuK z IP 90.179.240.*** | 14.4.2009 10:36
TY debile už jsem ten guláš smažil je na hovno ty čuráku jdi do prdele s tím tvojím gulášem
pivo z IP 217.118.82.*** | 30.1.2010 17:46
kdy se tam dava to pivo?smile
kubassi z IP 89.103.142.*** | 17.2.2012 04:27
Anetka z IP 2a00:1028:83ca:*** | 30.7.2015 08:27
No, to je laskomina. Parádní, miluji, když je maso dobře uvařené a rozplývá se na jazyku, to uděláte právě v kotlíku www.dommo.cz/Kotliky-na-gulas/


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel nula a dvanáct