Komentář: Makrelová kaše

Jiří Výtečný z IP 85.70.249.*** | 13.6.2008 12:09
smile Koupíme si 3 - 4 starší makrely.Ty vykostíme a maso rozsekáme na kousíčky nožem. Celé prolejeme citronovou šťavou. Přdáme nasekanou ptržel a drcený badyán. Hřebíček roztlučeme s kmínem a rovněž přidáme. Směs nasypeme do igelitového sáčku a necháme zplesnivět. Za 2-3 dny vyjmeme hmotu ze sáčku a rozmixujeme. Přidáme ještš strouhanou mrkev, nepatrné množství zázvoru a nvého koření. Zrající olomoucký tvarůžek nakrájíme na drobnou kostku a vmícháme. Celé zalejeme horkou kyselou smetanou. Vznikne nám jakási orientální kulajda, kteru podáváme s houskovým knedlikem. Přizdobíme petrřílkou.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a šest