4 porce kuřecích prsou,
4 plátky slaniny rozkrojené na polovinu,
1 malá cibule nakrájená na kolečka,
1 lžíce kremžské hořčice,
1 střední rajče nakrájené na malé kousky,
4 plátky francouzského chleba opečeného po obou stranách,
pepř
Příprava:
Na pánvi osmahneme slaninu z obou stran dokřupava, asi 7 minut. Přendáme ji na papír a necháme odkapat od přebytečného tuku.
Na tuk ze slaniny přidáme cibuli a smažíme ji za stálého míchání asi 2 minuty. Cibuli na pánvi přesuneme k okraji. Kuře namažeme z obou stran hořčicí a přidáme na pánev, osmahneme po obou stranách, až je hotové.
Osmažené kuře a cibuli dáme na opečený chléb, přidáme nakrájené rajče a slaninu, opepříme a podáváme nejlépe ještě teplé.
Dobrou chuť