Kuřecí sedvič

Napsal (») 14. 1. 2008 v kategorii Z kuřecího masa, přečteno: 1704×
Rozpočet potřebných surovin: smile
4 porce kuřecích prsou,
4 plátky slaniny rozkrojené na polovinu,
1 malá cibule nakrájená na kolečka,
1 lžíce kremžské hořčice,
1 střední rajče nakrájené na malé kousky,
4 plátky francouzského chleba opečeného po obou stranách,
pepř

Příprava:
smile
Na pánvi osmahneme slaninu z obou stran dokřupava, asi 7 minut. Přendáme ji na papír a necháme odkapat od přebytečného tuku.

Na tuk ze slaniny přidáme cibuli a smažíme ji za stálého míchání asi 2 minuty. Cibuli na pánvi přesuneme k okraji. Kuře namažeme z obou stran hořčicí a přidáme na pánev, osmahneme po obou stranách, až je hotové.

Osmažené kuře a cibuli dáme na opečený chléb, přidáme nakrájené rajče a slaninu, opepříme a podáváme nejlépe ještě teplé.

Dobrou chuť smile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a nula