Játra po italsku

Napsal (») 9. 8. 2007 v kategorii Z hovězího masa, přečteno: 2149×

Rozpočet potřebných surovin:
smile
500 g hovězích jater,
1 cibule,
1 střední cuketa,
2 lžíce oleje,
1 lžička koriandru,
1/2 lžičky mletého kmínu,
sůl

Příprava jater:
smile
Cibuli si nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozpálíme olej a na něm osmahneme cibuli dozlatova. Cibuli přendáme na talíř a dáme stranou.

Hovězí játra nakrájíme na 8 kousků, které přidáme na pánev a opékáme je po obou stranách na středním výhřevu tak dlouho, až jsou skoro hotová.

Játra pokapeme vodou a posypeme koriandrem, kmínem a solí a na každý kousek rozložíme připravenou cibuli a cukety pokrájené na 0,5 centimetrové plátky.

Přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném výhřevu asi 6 - 8 minut.

Dobrou chuť smile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a deset