Ďábelské steaky

Napsal (») 20. 8. 2007 v kategorii Z hovězího masa, přečteno: 2303×

Rozpočet potřebných surovin:
smile
4 bifteky,
1 lžíce olivového oleje,
2 lžíce vinného octa,
6 lžic červeného vína,
4 lžíce hovězího vývaru,
2 stroužky česneku nasekané nadrobno,
1 lžíce rajčatového protlaku,
4 zelné listy,
špetka chilli koření,
1 lžička fenyklu,
sůl,
pepř,
zelenina dle libosti na oblohu

Příprava steaků:
smile
Na pánvi rozpálíme olej a na něm osmahneme bifteky, asi 3 minuty na každé straně. Bifteky vyndáme z pánve, osolíme a opepříme a držíme v teple.

Na pánev nalijeme ocet, víno a vývar a vaříme 30 sekund. Vmícháme česnek, rajčatový protlak, chilli koření a fenykl, a vaříme tak dlouho, až směs zhoustne.

Šťávu nalijeme na bifteky, které podložíme zelnými listy a obložíme zeleninou jako přílohu.

Dobrou chuť

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel pět a devět