Pstruh na pomerančích

Napsal (») 14. 1. 2008 v kategorii Ryby, přečteno: 2641×
Rozpočet potřebných surovin: smile
4 filé ze pstruha,
4 lžíce mandlí nakrájených na plátky,
1 střední cibule nakrájená na slabá kolečka,
4 lžíce másla nebo rostlinného tuku,
1/2 hrnku hladké mouky,
2 pomeranče rozdělené na dílky,
1/2 lžičky sladké papriky,
sůl,
pepř,

Příprava pokrmu:
smile
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme mandle a cibuli. Za stálého míchání osmahneme cibuli dozlatova. Dáváme pozor, abychom na výhřev citlivé místo nepřepálili.

Cibuli s mandlemi přendáme na talíř a držíme v teple. V misce nebo hlubokém talíři smícháme mouku se solí, pepře a mletou paprikou. V této směsi obalíme rybu po obou stranách.

Rybu opékáme na stejné pánvi po obou stranách tak dlouho, až je hotová podle chuti. Usmaženou rybu přendáme na talíře, posypeme mandlovou směsí a ozdobíme dílky pomeranče.

Dobrou chuť smile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel osm a dvanáct