4 porce rybího filé,
1 lžička oleje,
1 střední cibule,
2 stroužky česneku,
2 rajčata,
2 feferonky,
4 kuličky pepře,
několik kapek tabasca,
sůl
Příprava pokrmu:
Filé omyjeme, usušíme do papírové utěrky nebo ubrousku a dáme stranou. Na velké pánvi rozpálíme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dva rozdrcené stroužky česneku. Za stálého míchání osmahneme dozlatova.
Kromě ryby přidáme do pánve také rajčata nakrájené na malé kostky, feferonky taktéž nakrájené na malé kousky, pepř, tabasco a podle chuti sůl.
Všechno dobře zamícháme, přivedeme do varu a na směs položíme kousky filé. Opět přivedeme k varu a příkon zmírníme. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 6 minut nebo až je filé hotové. Před podáváním odstraníme z pokrmu kuličky pepře.
Dobrou chuť