8 plátků francouzského chleba,
4 lžíce rostlinného tuku nebo másla,
8 lžiček malinové zavařeniny,
8 plátků krůtí šunky,
8 plátků sýra,
4 bílky,
4 lžíce mléka,
4 lžičky cukru moučky,
olej na vymazání pánve
Příprava sendvičů:
Plátky chleba pomažeme na jedné straně máslem a na druhé straně 4 lžícemi zavařeniny. Plátky šunky a sýra rozložíme mezi plátky chleba - na tu stranu, kterou jsme namazali zavařeninou.
V misce rozšleháme bílky s mlékem. V této směsi obalíme obě strany připraveného chleba. Pánev vymažeme olejem a opékáme na ní chleba na středním výhřevu, 4 minuty na každé straně dozlatova.
Vršek sendviče pomažeme zbylou zavařeninou, posypeme moučkovým cukrem a servírujeme.