Sendvič Monte Christo

Napsal (») 17. 8. 2008 v kategorii Rady, tipy a triky, přečteno: 2822×
Potřebné suroviny:
8 plátků francouzského chleba,
4 lžíce rostlinného tuku nebo másla,
8 lžiček malinové zavařeniny,
8 plátků krůtí šunky,
8 plátků sýra,
4 bílky,
4 lžíce mléka,
4 lžičky cukru moučky,
olej na vymazání pánve

Příprava sendvičů:

Plátky chleba pomažeme na jedné straně máslem a na druhé straně 4 lžícemi zavařeniny. Plátky šunky a sýra rozložíme mezi plátky chleba - na tu stranu, kterou jsme namazali zavařeninou.

V misce rozšleháme bílky s mlékem. V této směsi obalíme obě strany připraveného chleba. Pánev vymažeme olejem a opékáme na ní chleba na středním výhřevu, 4 minuty na každé straně dozlatova.

Vršek sendviče pomažeme zbylou zavařeninou, posypeme moučkovým cukrem a servírujeme.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel tři a třináct